Agenda & Events

Agenda Mensfortvrijwilligerswerk


Ben jij of ken jij iemand die best wel vrijwilligerswerk zou willen doen? Maar weet je nog niet goed wat je kunt of wat de mogelijkheden zijn.


In de Werf geven we uitleg over vrijwilligerswerk.

Aan de hand van een vragenlijst over jouw wensen en mogelijkheden gaan we met elkaar in gesprek, wisselen ideeën uit en geven suggesties over mogelijk vrijwilligerswerk.

Je gaat weer naar huis met een idee van wat er allemaal mogelijk is aan vrijwilligerswerk en misschien ben je geïnspireerd om daadwerkelijk als vrijwilliger aan de slag te gaan.


Wil je meer informatie dan kun je bellen naar Vrijwilligerspunt tel. 040-2193399 of komen langs bij Vrijwilligerspunt, Hoogstraat 1, of op woensdagmorgen van 11.00 -13.00 uur bij Vrijwilligerspunt in de wijk, wijkcentrum De Werf, van de Werfstraat 14.

Reparatie Café de Werf


Elke woensdag in de even weken wordt er van 14.00 tot 16.00 uur, een Reparatie café gehouden in het wijkgebouw De Werf.

De handige vrijwilligers, Hans, Matty en Frans, met een uiteenlopende achtergrond zullen daar kijken of het leven van uw defecte spullen verlengd kan worden. Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Weggooien? Mooi niet!

Kom met uw defecte spullen naar het Reparatie Cafe, geen ingewikkelde defecten aan specialistische apparaten. Maar het gaat om kapotte huis-, tuin- en keukenapparaten. Reparaties worden gratis uitgevoerd, maar onderdelen moet u wel betalen. Wij hopen dat wij allen nog lang mogen genieten van de fantastische capaciteiten en inzet van deze heren!


Kom gerust langs voor een reparatie of praatje