Steunpunt

Steunpunt Mensfort

Jan van Peer

Coördinator Steunpunt


steunpunt in Mensfort

 

Het steunpunt is er voor iedereen in Mensfort die vragen heeft voor één van de partners of de Stichting Leefbaarheid Mensfort.

Ook is het Steunpunt bedoeld als trefpunt van wijkbewoners. Kom tijdens de openingstijden gerust binnen voor een praatje en een kopje koffie.

 

Ons Steunpunt in de Werf is voorlopig in 2017 gesloten.


De inloop en belangstelling is minimaal en hebben daarom besloten deze activiteit tijdelijk in de koelkast te zetten totdat er weer behoefte blijkt te gaan ontstaan.


Wij zijn nog steeds op zoek naar wijkbewoners die geheel belangeloos het team van vrijwilligers in het Steunpunt kunnen verbreden, zodat er meer gerouleerd kan gaan worden en ook er een speciale avond gerealiseerd kan gaan worden.


Informatie hierover inwinnen bij Jan van Peer of steunpunt@mensfort.eu

Leefbaarheid Mensfort


Met deze website willen we iedereen, de bewoners uit de wijk Mensfort in Eindhoven in het bijzonder,  informeren over zaken die voor inwoners van de wijk belangrijk zijn. De Stichting Leefbaarheid Mensfort organiseert activiteiten en informeert u om de leefbaarheid, de veiligheid en het woongenot  in de Eindhovense wijk Mensfort goed te houden en waar nodig te verbeteren.

CONTACT STICHTING LEEFBAARHEID MENSFORT


E.  informatie@mensfort.eu

W. www.leefbaarheidmensfort.nl

www.mensfort.eu