Fietsen

Fietsen Mensfort

Harry v.d Vondervoort

Coördinator Fietsen


Fietsen met Mensfort


Al een paar jaar wordt door S.L.M. elke derde dinsdag van de maand een fietstocht georganiseerd.


De deelnemers zijn zo enthousiast geraakt, dat ze nu elke week op dinsdag gaan fietsen en zij nodigen dan ook iedereen uit Mensfort uit mee te fietsen.


Het vertrek is elke week om 13.00 uur bij De Werf en de afstand is steeds ongeveer 30 kilometer. Onderweg wordt een pauze gehouden, zodat iedereen bij een kopje koffie gezellig kan bijpraten, voor zover dat op de fiets nog niet is gelukt.


Iedereen kan zo aansluiten, gewoon om 13.00 uur bij de Werf zijn en u kunt meefietsen. Ook is het niet noodzakelijk elke week mee te fietsen.


Wie niet kan hoeft zich niet af te melden, wie wel mee wil hoeft zich niet aan te melden. Alleen bij slecht weer gaat deze activiteit niet door.


Wie doet er mee?

Leefbaarheid Mensfort


Met deze website willen we iedereen, de bewoners uit de wijk Mensfort in Eindhoven in het bijzonder,  informeren over zaken die voor inwoners van de wijk belangrijk zijn. De Stichting Leefbaarheid Mensfort organiseert activiteiten en informeert u om de leefbaarheid, de veiligheid en het woongenot  in de Eindhovense wijk Mensfort goed te houden en waar nodig te verbeteren.

CONTACT STICHTING LEEFBAARHEID MENSFORT


E.  informatie@mensfort.eu

W. www.leefbaarheidmensfort.nl

www.mensfort.eu